Dr Predrag Poleksić

Specijalista dermatovenerolog


Dr Predrag Poleksić

Dr Predrag Poleksić

Specijalista dermatovenerolog

Dr Predrag Poleksić je specijalista dermatovenerolog koji je svoje dugogodišnje iskustvo stekao radom u državnim i privatnim zdravstvenim ustanovama.

Od 2008. godine je stalno zaposlen u Gradskom zavodu za kožne i venerične bolesti, gde je šef Odeljenja dermatoskopije i dermohirurgije.

Period od Novembra 2007. - Novembra 2008. proveo je na Health Center, Angered i Sahl Grenska Univercity, Gothenburg u Švedskoj kao lekar opšte prakse i kao gostujući doktor na odeljenju Dermatologije.

Obrazovanje:

  • 2003. - doktorske studije, Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu
  • 2003. - 2004. - Stažira u Gradskoj bolnici Zvezdara
  • 2005. - 2006. - Asistent vodećem doktoru na privatnoj klinici Dr Ilic, Cirih
  • 2008. - 2011. - Specijalizacija iz dermatovenerologije na Medicinskom fakultet Univerziteta u Beogradu i Vojno Medicinskoj Akademiji

Edukacija i usavršavanje na Sahl Grenska Univerzitetu, Geteborg, Švedska, kao i na klinici Felipe de Inigo, Barcelona, Španija

Poseduje dugogodišnje iskustvo iz domena dermatologije, preko 9000 pregleda godišnje u državnoj službi, i preko hiljadu u privatnoj. Veliko iskustvo u dijagnostici i lečenju kožnih tumora, dermatoskopiji, lečenju akni, psorijaza, rožace, seboreje, opadanja kose, lečenja noktiju, lečenja dečije patologije, polnih bolesti, kao i estetska medicina.

Član je Evropske Akademije Dermatovenerologa od 2012. Stalni je učesnik na evropskim i svetskim kongresima
Poseduje brojna priznanja iz oblasti dermatovenerologije.