Laboratorija


Naša ustanova već dugi niz godina sarađuje sa različitim privatnim laboratorijama kako bismo vam omogućili da na jednom mestu uradite veliki broj laboratorijskih analiza, kao i da u trenutku kada ste na pregledu možete dati na analizu krv, urin, briseve... koje vam traži lekar a sve kako ne biste morali da idete na više mesta da dobijete krajnju dijagnozu.

Pored saradnje sa različitim privatnim laboratorijama obezbedili smo vam da na licu mesta u sklopu pregleda lekara uradite analize krvne slike i CRP-a koje predstavljaju jedne od osnovnih pokazatelja lekaru da li je kod pacijenta u pitanju virusna ili bakterijska infekcija i omogućavaju mu da pravovremeno u terapiju uključi antibiotik ukoliko je to potrebno.

Vađenje krvi kao i davanje različitih uzoraka na analizu određenom broju pacijenata se može činiti kao neprijatan postupak ali rezultati koje dobijamo iz ovih različitih medicinskih testova su značajni Vašim lekarima jer im obezbeđuju dovoljno informacija pomoću kojih će oni uz vašu kliničku sliku odlučuiti koja je najbolja terapija za vas. Većina ljudi uzimanje uzoraka sasvim dobro podnese iako na početku osećaju nelagodnost, nervozu ili zbunjenost. Uzorci krvi i tkiva se uzimaju minimalnim invazivnim procedurama koje izvode specijalno obučene medicinske sestre sa velikim iskustvom, koje će vam pomoći da se opustite.

Za naše najmlađe pacijente tu su medicinske sestre sa dugogodišnji iskustvom u radu sa decom svih uzrasta, od malih beba do adolescenata. Takođe smo pripremili i diplome za hrabrost i balone kao nagradu posle vađenja krvi za najmlađe, kao i šarene flasterčiće koji će im omogućiti da se pohvale bakama, dekama, braći, sestrama i drugarima svojom hrabrošću.