• Uho, grlo, nos: Antifašističke Borbe 21 a
  • Pedijatrija i interno: Antifašističke Borbe 23 ž
  • SRP

Uskoro nova lokacija

Od oktobra 2020. godine Dr Žutić se seli na samo kilometar od trenutne lokacije, u samo srce Novog Beograda u Blok 32 prekoputa Novog Merkatora, gde će na jednom mestu pod istim krovom nastaviti sa radom kao do sada iz oblasti ORL, pedijatrije i interne medicine, ali i dodatnim medicinskim uslugama.


Uskoro nova lokacija

Iz godine u godinu postojanja broj naših pacijenata neprestano raste a sa njim i potrebe kako za proširenjem kapaciteta i za pružanjem dodatnih usluga našim korisnicima, tako i potreba da se sve specijalnosti u okviru naše ustanove stave pod jedan krov i na taj način omogući komfornija i kvalitetnija usluga samom pacijentu. Odatle je i potekla ideja koja nas je posle 5 godina traženja dovela do novog prostora gde bismo ovo pretočili u realnost.

Od oktobra 2020. godine naše tri ustanove, specijalna bolnica i dve ordinacije, spojiće se pod jednim krovom na lokaciji udaljenoj samo kilometar od trenutne u samom srcu Novog Beograda, Bloku 32 prekoputa Novog Merkatora, u modernom prostoru koji će svojim pacijentima ali i zaposlenima pružiti nove mogućnosti.

Novi prostor će u svojih 640 m2 imati dva zasebna dela:

  • Jedan u vidu poliklinike gde će se vršiti ambulantni pregledi iz oblasti ORL, pedijatrije i interne medicine kao i do sada ali sa novinom ginekologije, dodatne ultrazvučne dijagnostike i sl.,
  • I drugi zasebni deo u vidu stacionara/operacionog bloka gde će se pored ORL operacija koje trenutno radimo u ponudi naći i operacije iz drugih grana medicine.

Cilj je da se pacijentu pruži što kompletnija ponuda pregleda i operacija, u prijatnom, čistom i modernom ambijentu, na jednom mestu, a i dalje po razumnim cenama i uz fokus na pacijenta ne samo kao bolesnika već prvenstveno kao čoveka.