NOVA LOKACIJA

Od 20. oktobra 2020. godine Dr Žutić se preselio na samo kilometar od stare lokacije, u samo srce Novog Beograda u Blok 32 prekoputa Novog Merkatora, gde smo na jednom mestu pod istim krovom nastavili sa radom kao do sada iz oblasti ORL, pedijatrije i interne medicine, ali i dodatnom ginekologijom.


21 DEC 2019
Nova lokacija specijalne bolnice Dr Žutić

Iz godine u godinu postojanja broj naših pacijenata neprestano raste a sa njim i potrebe kako za proširenjem kapaciteta i za pružanjem dodatnih usluga našim korisnicima, tako i potreba da se sve specijalnosti u okviru naše ustanove stave pod jedan krov i na taj način omogući komfornija i kvalitetnija usluga samom pacijentu. Odatle je i potekla ideja koja nas je posle 5 godina traženja dovela do novog prostora gde bismo ovo pretočili u realnost.

Od 20. oktobra 2020. godine naše tri ustanove, specijalna bolnica i dve ordinacije, spojile su se pod jednim krovom na lokaciji udaljenoj samo kilometar od stare lokacije, u samo srce Novog Beograda, Blok 32 prekoputa Novog Merkatora, u moderan prostor, opremljen najmodernijom opremom, koji će svojim pacijentima ali i zaposlenima pružiti nove mogućnosti.

Novi prostor u svojih 640 m2 ima dva zasebna dela:

  • Jedan u vidu poliklinike gde se vrše ambulantni pregledi iz oblasti ORL, pedijatrije i interne medicine kao i do sada ali sa novinom ginekologije,
  • I drugi zasebni deo u vidu stacionara/operacionog bloka.

Cilj je da se pacijentu pruži što bolja i kompletnija usluga, u prijatnom, čistom i modernom ambijentu, na jednom mestu, a i dalje po razumnim cenama i uz fokus na pacijenta ne samo kao bolesnika već prvenstveno kao čoveka.